Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Foamsquat Sweden AB, nedan: "Foamsquat", ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter. Denna policy beskriver hur vi använder din personliga information. Vi åtar oss att respektera och skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och branschstandarder. 

Datalagring och Cookies

Foamsquat kan samla in personuppgifter på två sätt: direkt eller indirekt genom den information du tillhandahåller om dig själv och din användning av vår webbplats, samt genom användningen av cookies.

Insamling och användning av information

Vi samlar in följande information:

 • Namn
 • Kontaktinformation inklusive e-postadress
 • Demografisk information som postnummer, intressen, preferenser
 • Övrig information relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden
 • Användning av Insamlad Information

 • Vi sparar information som kan vara viktiga ur revisionssynpunkt.
 • Informationen används för att expediera din beställning.
 • Din e-postadress används för att skicka information, erbjudanden och nyheter. Du kan avregistrera dig via en länk i informationsmail.
 • Information används för att förbättra produkter och tjänster.
 • Marknadsundersökningar och anpassning av webbutiken för dina intressen.
  • Marknadsföringsändamål och direktmarknadsföringskampanjer.

  Du kan när som helst kontakta oss för att blockera användningen av dina uppgifter för direktmarknadsföring via e-post: info@foamsquat.se.

  Skydd av personuppgifter 

  Foamsquat  värnar om din integritet och delar inte personuppgifter med externa parter utöver Takkei Trainingsystems, som är vår samarbetspartner. Du kan enkelt avsluta prenumerationen på våra e-postmeddelanden genom att klicka på länken "unsubscribe/avregistrera" i något av våra utskick. 

  Länkar till externa webbplatser

  Observera att eventuella länkar på vår webbplats till externa platser ägda av andra än Foamsquat kan leda till webbplatser med andra användarvillkor och integritetspolicyer. Din användning av dessa platser regleras av deras villkor och policyer. Foamsquat har inget ansvar för beteende, funktioner eller innehåll på sådana tredje parts platser.


  Rätt till tillgång, rättelse och radering.

  Foamsquat strävar efter att säkerställa korrektheten i all behandlad information, inklusive personlig information. Vid felaktig information rättas den till omedelbart. Du har rätt att granska och verifiera informationen vi har om dig samt rätta till felaktig eller ofullständig information. Vissa lagliga skyldigheter kan hindra omedelbar radering av vissa personuppgifter, och i sådana fall kommer vi att blockera användningen av data för andra ändamål än att uppfylla dessa lagliga krav. Kontakta oss om du har frågor eller vill begära information, korrigering eller radering av personuppgifter.